- Våra behandlingar -

Hos mig kan du boka tid för lashlift, taktil massage och vaxning. På den östgötska landsbygden, i en mysigt inredd stuga, utför jag alla behandlingar. Min mysiga salong finner du i närheten av Linköping, Ljungsbro, Mjölby och Motala.

Varmt välkommen!

Lashlift i närheten av Mjölby

LASHLIFT

Vid en lashlift böjer vi upp dina egna fransar, färgar dem i en mörkare ton samt applicerar Keratin för hållbarhet av böjen och tillväxt av fransarna. Resultatet är en piggare blick och en lätt sminkad look. Hållbarheten är individuell men brukar ligga mellan 4-10 veckor. Välkommen till Kom i Ro, som du finner i närheten av Mjölby.

Vaxning i närheten av Linköping

VAXNING MED SOCKER

Sockervaxning är mer skonsamt mot huden men samtidigt väldigt effektivt då det även tar de kortare stråna. Produkterna, som är tillverkade i Sverige, är helt naturliga och ej allergiframkallande. Vi gör även brasiliansk vaxning. Hållbarheten är individuell vanligtvis ligger den på 4-8 veckor. Du finner Kom i Ro i närheten av Linköping.

Taktil stimulering i närheten av Motala & Ljungsbro

TAKTIL MASSAGE

Beröringsmetoden är känd för att användas inom vård, omsorg och habilitering. Behandlingen aktiverar huden, som är kroppens största organ, och medverkar till att stärka immunförsvaret, lindra smärta, förbättra mag- och tarmfunktioner samt skapa lugn och ro. Välkommen att boka taktil massage hos mig. Kom i Ro finner du i närheten av Motala och Ljungsbro.

© Copyright Kom i Ro

Betala med Klarna, bankkort, Swish eller kontant.